Esthetische tandheelkunde

Waarom esthetische tandheelkunde?

Het gebit heeft diverse functies. Bij Tandartspraktijk Vollenhove geloven we dat functie en esthetiek hand in hand gaan. En hoewel het gebit officieel geen esthetische functie heeft, helpen wij u graag bij het bereiken van een gebit waar u tevreden over bent. Samen zoeken we naar een zo optimaal en gezond resultaat. Wij denken graag mee over de manieren waarop we uw gebit nog mooier kunnen maken. 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Tandartspraktijk Vollenhove biedt een breed scala aan esthetische behandelopties aan. Zo kunnen wij met behulp van tandkleurige facings en vulmaterialen veranderingen in de vorm, stand en kleur van uw tanden en kiezen aanbrengen. Ook tanden bleken en het meedenken in eventuele andere esthetische gebitsbehandelingen doen wij graag.

 

Het is goed om te benadrukken dat een goede mondhygiëne niet alleen van invloed is op de mondgezondheid, maar ook zeker effect op de uitstraling van uw gebit heeft. Daarom adviseren wij u altijd om tweemaal per jaar uw gebit door de preventie assistent te laten reinigen. Dit gebeurt gewoon tijdens uw periodieke controle.

 

Moet ik voor esthetische tandheelkunde een aparte afspraak maken?

Tijdens een reguliere controle afspraak kunt u aan de tandarts aangeven wat uw wensen zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een losse afspraak voor te maken. Dit kunt u doen via het contactformulier op de website, telefonisch of aan de balie in de praktijk.

Veelgestelde vragen

Maak snel een afspraak of
schrijf je bij ons in.

Contact opnemen

Stuur je liever een mailtje. Dan kan dat via dit formulier.

Naam(Vereist)
Het Franse Pad 2
8325 CN Vollenhove

de snelste
route naar
onze praktijk

google maps