Over ons

 

Tandartspraktijk Vollenhove is een brede praktijk met een groot aanbod aan behandelingen. Zo ontvangen wij graag gezinnen tijdens een speciale gezinsafspraak, hebben we een kundig team van preventie assistentes, vinden veel behandelingen gewoon plaats in de praktijk en denken wij actief mee in het gezond en mooi houden van uw gebit. U kunt bij ons onder andere terecht voor uw periodieke controle, wortelkanaalbehandelingen, tanden bleken, kroon- en brugwerk, orthodontie behandelingen, frame- en prothesewerk en gezinsafspraken.

 

Continuïteit

 

In 2021 heeft Tandartspraktijk Vollenhove een nieuwe eigenaar gekregen. Een goede ontwikkeling, want zo is de voortzetting van de praktijk en de tandheelkundige zorg gegarandeerd. Het is momenteel niet makkelijk om voldoende medewerkers en tandartsen te vinden. Wij zijn dan ook trots op ons complete en stabiele team.

 

Gezinnen

 

Tandartspraktijk Vollenhove is een echte gezinspraktijk. Wij zien gezinnen (indien gewest) graag samen op onze speciale gezinsafspraken die we bijvoorbeeld op woensdagmiddag inplannen. U hoeft uw kinderen dan niet eerder uit school te halen. Tandheelkundige zorg is voor kinderen tot 18 jaar volledig vergoed. Wij roepen ouders dan ook op om twee keer per jaar met hun kinderen bij ons langs te komen in de praktijk voor de periodieke controle. Ook werken wij bij kinderen met preventieprogramma Gewoon Gaaf. Zo heeft uw kind een goede start!

 

Orthodontie

 

Prothetiek

 

Wij werken samen met Roetgering Tandtechniek. Eric Roetgering is iedere week een dagdeel bij ons aanwezig. Dankzij deze service kunnen wij prothetisch werk gewoon in eigen praktijk uitvoeren. Lees verder over frame- en prothesewerk.

 

Chirurgische extracties

Tandartspraktijk Vollenhove heeft haar eigen extractie specialist in huis. William Papa behandelt patiënten uit onze eigen praktijk, maar ontvangt ook patiënten die bij andere tandartsen onder behandeling zijn. Het grote voordeel van het laten uitvoeren van een extractie bij ons in de praktijk is dat u niet naar de kaakchirurg in het ziekenhuis hoeft. Wij hebben geen wachttijden. Indien u een aanvullende verzekering voor tandheelkundige zorg hebt, worden deze behandelingen in veel gevallen (grotendeels) vergoed. Behandelingen door de kaakchirurg in het ziekenhuis vallen onder uw reguliere zorgverzekering. Indien u uw eigen risico nog niet heeft opgemaakt, bent u bij een behandeling bij ons in de praktijk vaak voordeliger uit. Meer weten? Lees verder over extracties.

 

 

Nieuwe patiënten welkom

 

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij Tandartspraktijk Vollenhove. U kunt zich inschrijven via de inschrijfpagina. Onze medewerkers nemen dan contact met u op voor het inplannen van de eerste afspraak.

 

 

Maak snel een afspraak of
schrijf je bij ons in.

Het Franse Pad 2
8325 CN Vollenhove

de snelste
route naar
onze praktijk

google maps