Spoed

wortelkanaalbehandeling

 

 

Het kan gebeuren dat u buiten onze reguliere openingstijden een tandarts zou willen spreken. We leggen graag uit wat wordt verstaan onder ‘spoed’, wanneer u de spoeddienst kunt bellen, hoe u ze bereikt en hoe u kunt betalen.

 

Wat is spoed?

De spoeddienst is bereikbaar voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot het volgende moment dat uw tandarts weer beschikbaar is. Denk hierbij aan het verliezen van een tand of kies door een ongeluk of val, of in het geval van een nabloeding naar aanleiding van een behandeling. Zaken als beginnende kiespijn of een loszittende vulling vallen niet onder spoedeisende zorg. Ook is de spoeddienst niet bedoeld voor het geval u overdag geen tijd had om naar de tandarts te komen. Wij rekenen op uw begrip.

 

 

Wanneer naar de spoeddienst?

Probeert u altijd eerst ons te bereiken. Indien wij gesloten zijn, hoort u op het antwoordapparaat dat u contact kunt opnemen met de spoeddienst in Zwolle. De spoedregeling treedt in werking wanneer tandartspraktijken gesloten zijn. Dit is op de volgende momenten:

 

  • Tussen 17:00 uur ’s avonds en 8:00 uur ’s ochtends
  • Op zaterdag en zondag
  • Op feestdagen

Waar bevindt de spoeddienst zich?

De spoeddienst bevindt zich in Zwolle.

 

 

Hoe bereik ik de spoeddienst?

U kunt bellen met 0900-8602. U wordt dan doorverbonden met de dienstdoende tandarts.

 

 

Hoe kan ik betalen?

Een behandeling tijdens de spoeddienst dient direct met pin te worden betaald. Overleg vooraf met de spoeddienst wat de te verwachten kosten zijn.

 

 

Maak snel een afspraak of
schrijf je bij ons in.

Het Franse Pad 2
8325 CN Vollenhove

de snelste
route naar
onze praktijk

google maps