kroon brug

Extracties en verwijderen verstandskiezen

Geen lange wachttijden

Tandartspraktijk Vollenhove heeft haar eigen extractie specialist in huis. William Papa behandelt patiënten uit onze eigen praktijk, maar ontvangt ook patiënten die bij andere tandartsen onder behandeling zijn. Het grote voordeel van het laten uitvoeren van chirurgische extracties en het verwijderen van verstandskiezen bij ons in de praktijk is dat u niet naar de kaakchirurg in het ziekenhuis hoeft. Wij hebben geen wachttijden. Indien u een aanvullende verzekering voor tandheelkundige zorg hebt, worden deze behandelingen in veel gevallen (grotendeels) vergoed. Behandelingen door de kaakchirurg in het ziekenhuis vallen onder uw reguliere zorgverzekering. Indien u uw eigen risico nog niet heeft opgemaakt, bent u bij een behandeling bij ons in de praktijk vaak voordeliger uit.

 

Over tandarts Papa

William Papa studeerde in 1994 af als tandarts bij het ACTA. “Ik heb 19 jaar lang eigen praktijken gehad in onder andere Haarlem en op Curaçao. Sinds zeven jaar ben ik werkzaam als zelfstandig tandarts in diverse groepspraktijken. lk heb altijd een enorme affiniteit gehad met extracties en sinds acht jaar heb ik mezelf bekwaamd in chirurgische verwijderingen van verstandskiezen, wortelresten en totaalextracties.”

 

 

Kosten

Zoals hierboven omschreven bent u in de tandartspraktijk vaak voordeliger uit dan in het ziekenhuis. Overleg dit vooraf met uw zorgverzekeraar. Bij behandelingen van 150 euro of meer kunt u vooraf altijd een begroting mee naar huis krijgen. Zo weet u waar u aantoe bent.

Veelgestelde vragen

Maak snel een afspraak of
schrijf je bij ons in.

Contact opnemen

Stuur je liever een mailtje. Dan kan dat via dit formulier.

Naam(Vereist)
Het Franse Pad 2
8325 CN Vollenhove

de snelste
route naar
onze praktijk

google maps