tanden bleken

Tanden bleken

Hoe kan ik het verkleuren van het gebit voorkomen?

Wilt u ook graag een schoon en fris gebit? Dan is het belangrijk uw mond goed te verzorgen. Toch kan het gebit door invloeden van buitenaf in de loop van de tijd verkleuren. Denk aan het gebruik van thee, koffie, sigaretten en wijn. Daarnaast is de kleur van uw tanden deels genetisch bepaald. Naast goed poetsen thuis, adviseren wij al onze patiënten het gebit twee keer per jaar professioneel te laten reinigen. Dit kan door onze preventie assistenten en mondhygiënisten. Ook kunnen zij uw tanden polijsten; dit zorgt vaak snel voor een verbetering van de kleur van het gebit. Zou u uw tanden nog witter willen? In dat geval kunnen wij de tanden veilig en verantwoord bleken. 

 

Waarom uw tanden bleken?

Heeft u last van hardnekkig verkleurde tanden, die u als ontsierend ervaart? Dan kan tanden bleken een goede oplossing zijn. Onze gediplomeerde preventie assistenten zijn speciaal opgeleid in het veilig bleken van uw tanden. Dit gebeurt altijd onder toezicht van een tandarts.

 

Uw tanden wit houden na het bleken

Na het bleken zien uw tanden er weer stralend wit uit. Het is na de behandeling belangrijk om goede aandacht voor uw mondhygiëne te hebben. Zo voorkomt u dat uw tanden opnieuw verkleuren. Bezoek daarom tweemaal per jaar de preventie assistent om uw gebit grondig te laten reinigen.

 

Moet ik voor tanden bleken een aparte afspraak maken?

Tijdens een reguliere controle afspraak kunt u aan de tandarts aangeven wat uw wensen zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om hier een losse afspraak voor te maken. Dit kunt u doen via het contactformulier op de website, telefonisch of aan de balie in de praktijk.

Veelgestelde vragen

Maak snel een afspraak of
schrijf je bij ons in.

Contact opnemen

Stuur je liever een mailtje. Dan kan dat via dit formulier.

Naam(Vereist)
Het Franse Pad 2
8325 CN Vollenhove

de snelste
route naar
onze praktijk

google maps